Selecteer een pagina

Lenneke van Vliet- Verbeek

Dit ben ik

Mijn naam is Lenneke van Vliet. Ik woon samen met mijn man, zoon en onze beesten op het erf. Een heerlijke plek waar wij in 2014 zijn komen wonen. Dit was een droom die voor ons uitkwam, ontzettend blij en trots zijn wij op onze plek. Ik ben gek op onze beesten en op alles wat we te doen hebben op het erf. Het buitenleven heeft mij altijd getrokken.

Een andere droom van mij is het runnen van een eigen onderneming. Een onderneming gerelateerd aan het werken met mensen en het werken in de zorg. In 2010 ben ik daar op kleine schaal mee gestart. Naast mijn baan bij een grote zorginstelling ben ik aan de slag gegaan met “je paard, je maatje”. Ontwikkelingsgerichte activiteiten voor iedereen met een hulpvraag. Een duidelijke visie waarin iedereen de mogelijkheid krijgt zichzelf op een passende manier te ontplooien. Een gedachtegang die erop gericht is iedere hulpvraag te kunnen beantwoorden. Een visie mag geen belemmering zijn voor creativiteit bij het ontwikkelen van een activiteit die passend is bij de hulpvraag. Dit met 1 randvoorwaarde… we gebruiken het paard en zijn leefomgeving bij het uitvoeren van de activiteiten. Ik heb jaren lang met heel veel plezier op deze manier gewerkt. Veel mensen zien groeien en blij zien worden in de omgeving van een paard.

En toen werd het tijd voor uitbreiding…  in 2014 zijn wij verhuisd naar het erf met alle mogelijkheden die je je maar kunt wensen! Veel ruimte voor de paarden, de komst van onze honden en natuurlijk mochten de kippen niet ontbreken op het erf. Naast onze dieren hebben we ook een moestuin aangelegd en schieten de fruitbomen uit de grond. Voordat je het door hebt ben je jaren verder en is het tijd om de volgende fase te starten. De mogelijkheid tot dagbesteding “op het erf”.

Begin 2018 heb ik afscheid genomen op Aangepaste manege Craeyenburch. Een plek waar ik 17 jaar lang met ziel en zaligheid heb kunnen werken en waar ik zoveel heb geleerd. Al deze kennis mag ik vanaf nu in mijn eigen onderneming steken. Met veel passie en energie, ga ik me volledig concentreren op de vernieuwde vorm van mijn onderneming; “Op het erf”. Een locatie waar mensen het buitenleven kunnen ervaren. Een plek waar de een aan de slag kan en de ander het mee beleeft. Een plek waar je vandaag bij de dieren kan werken en morgen creatief in de weer kan zijn. Een plek waar je graag komt en je je veilig voelt om nieuwe dingen te proberen. Een plek waar je de ruimte en de tijd krijgt.

Recensies

Als je aankomt bij het erf, dan kom je een fijne, ontspannen wereld binnen. De omgeving is zo Fijn! Lenneke heeft enorm gevoel om op een ontspannen en professionele manier zeer goede begeleiding neer te zetten. Ze heeft jarenlange ervaring met mensen die wat meer (ondersteuning) nodig hebben en ook met dieren heeft ze kennis van zaken en een heldere insteek. Haar man, Bas, is een creatieve, ondernemende man waar mijn zoon zich ook op zijn gemak voelt. Met hun kinderen en dieren is het een mooi geheel.  Dus zoek je een fijne, bijzondere plek voor je kind, dan kan ik je echt aanraden om op zijn minst eens langs te gaan. Dan kun je zelf ervaren wat een warme, professionele begeleiding hier te geboden wordt. Lenneke kijkt naar het kind en stemt haar begeleiding hierop af. Begeleiding op maat dus. Veel plezier alvast!

Jacintha