Selecteer een pagina

Samenwerken?

Benieuwd wat er mogelijk is? Bekijk hieronder de tarieven.

Tarieven en mogelijkheden

‘Op het erf’ werkt volledig zelfstandig. Dat betekend dat we geen onderdeel zijn van een instelling of overkoepelende organisatie.

Activiteiten met paard/ paardrijden:

Deze kosten worden per uur berekend. U maakt gebruik van de locatie, ons paard en individuele begeleiding van een gediplomeerd instructeur.

Dagbesteding:

De kosten voor individuele begeleiding of begeleiding in een kleine groep kunt u vanuit uw persoonsgebonden budget betalen. We zijn bereid contacten te leggen met een instelling voor een eventueel onderaannemerschap.

 

Clinic non-verbale communicatie:

Omdat deze training 100% maatwerk is kunnen wij na het bespreken van uw wensen een offerte leveren waarin de kosten terug te vinden zijn.

Recensies

Ik ben heel erg gesteld op de begeleiding die Op het erf biedt aan mijn zoon.

Mijn zoon gaat hier inmiddels al een aantal jaar met veel plezier naar toe.

Waar hij op school zo is vastgelopen, leert hij hier in een leuke en ontspannen setting toch diverse vaardigheden op te doen en krijgt hij de juiste begeleiding bij zijn problematiek. En juist het aanbod van zorg op maat in een veilige en beschermde omgeving, maakt het dat mijn zoon zich hier erg op zijn gemak voelt. Bovendien is hij erg gesteld op Lenneke en de dieren waardoor het voor ons een hele fijne en vertrouwde samenwerking is.

Ik zou Op het erf zeer zeker aan andere ouders aanraden!!!

 

Nog vragen?

Stel ze gerust!
Contact